İSTANBUL / ŞİLE - Kanan İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Sözlük Özgürlüktür projesi kapsamında Okul Öncesi 4 yaş grubu öğrencilerimiz önce Büyüteç kitabını okudu bahçeden incelemek için büyüteç kutularına salyangoz solucan yaprak koyarak sınıf içerisinde inceledi.

Ara

Kas

Harezmi Eğitimi 2.haftada Isınma Tanışma etkinlikleri ve en yakın çevremizden başlayarak gözlemlediğimiz problemler ile ilgili etkinlikler gerçekleştirildi.

Kas

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz sınıflarında işlevsel bir Takvim çalışması yaptılar. Bu çalışma ile;

*Duyusal bellek uyaranlarla desteklendi. *Kısa süreli bellekte bilginin kalıcılığı sınırlı olduğu için bu süreyi uzatmak adına tekrar stratejisi hedeflendi. Bu belleğin yükünü hafifletmek için bilgiyi otomatik hatırlatma hedeflendi.

*Öğrencilerin sorumluluk bilinci kazanması için her gün takvim takibi yapmaları konusunun üzerinde duruldu.

Kas

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerimizle öğretmenlerimiz Alper BORHAN,Dicle AKKOYUN ve Nesrin ÖZGE TAŞCI rehberliğinde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Harezmi Eğitimi çalışmalarına başladık.